Web Game Developer

Het FunFoo team breidt uit! 🚀

Hi, Arnaud hier, oprichter van FunFoo.

Met FunFoo stimuleren wij kinderen naar gezonde voedingsgewoonten door middel van digitale spelletjes 🎮. Wij koppelen spelletjes aan gezonde en duurzame voeding, die het kind doet bijleren en triggert om van te eten. Om dit te realiseren werken we samen met grote voedingsbedrijven in de e-commerce sector. Momenteel hebben we al (pers)aandacht gewonnen en werken we voor een klant aan 1 groot project, dat veel mensen zal bereiken.

Wie zoeken we? 🔎

Als Web Game Developer ontwikkel je onderbouwde educatieve en toffe games, die levenslange impact kunnen hebben op jongeren en hun gezondheid. Je wordt verantwoordelijk voor de modulair opbouw en opvolging van het spelverloop.

Wat houdt deze rol in?

Wat verwachten we van jou?

Praktische zaken 🔧

  • Fulltime beschikbaarheid voor minimaal de periode van eind juni tot eind september.
  • Je werkt het meest nauwst samen met een Game lead, die je stuurt omtrent UX alsook User Journey. Daarnaast wordt het project opgevolgd door 2 ervaren personen in game ontwikkeling als ook UX design.
  • Wij zijn actief in Kortrijk, Gent of Antwerpen. 1x per week wordt verwacht samen te werken op kantoor in Gent of Antwerpen. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Een competitief loon met externe voordelen.
  • Mogelijkheid tot verlenging en lange termijn voordelen (stock opties).

Proces ⚙️

Stuur voor donderdag 9 juni een mailtje naar jobs@funfoo.be met je CV en portfolio, alsook een kleine toelichting van je motivatie.

Indien we dit positief evalueren, nodigen we je graag uit voor een fysiek gesprek op vrijdag 17 juni of zaterdag 18 juni.