Fun & Rust

In de keuken
Click Here
Aan tafel
Click Here
Voor iedereen
Click Here

Maak van elke maaltijd een plezier

Slechts 1 op 10 kinderen boven de 3 jaar krijgt de vereiste hoeveelheid groenten en fruit achter de kiezen. 

FunFoo wilt daarom elk kook- en tafelmoment omtoveren tot een leuke en rustige ervaring voor jong en oud(ers). 

Hierdoor hoef jij je als ouder niet meer te stressen tijdens het klaarmaken en na het serveren van de maaltijd. 

Martino is een creatieve duizendpoot. Wanneer hij niet bezig is met designen zie je hem vol passie een lekkere ovenschotel prepareren.

Zonder vlees en vis uiteraard, want Martino is 100% vegetarisch. Hoewel hij de oudste is van de drie FunFooriers, kan hij zich nog zeer goed uitleven als een fantasierijk kind dat de wereld gezonder én groener wil maken.

Arnaud is een echte West-Vlaamse goalgetter die de missie van FunFoo hoog in het vaandel draagt door zijn eigen ervaringen met voeding als kind.

Van jongs af aan eet hij vooral brood, aardappelen en vlees. Groenten laat hij nog te vaak links liggen. Gewapend met een wortel als een oranje degen hoopt deze jongste FunFoorier andere moeilijke etertjes wél op het groentepad te krijgen.

Boris is een sympathieke en communicatieve kerel die het liefst omringd is door mensen én eten. Hij houdt er van om nieuwe smaken en gerechten te ontdekken.

Zelden zal je hem een boterham met enkel kaas zien klaarmaken. Ook al is hij geen prins in de keuken, toch staat hij graag achter het fornuis. Naast een culinaire trip, houdt deze sociale FunFoorier van een avondje café of een jogging in het park. 

FunFoo komt er bijna aan...

75%

Er waren eens drie FunFooriers die een gezonde maaltijdbox voor gezinnen met jonge kinderen bedachten… Dit product bevatte bijna alle ingrediënten om kinderen van jongs af aan te motiveren voor een gezonde en duurzame levensstijl. Momenteel zijn wij terug bloed, zweet en tranen aan het leveren om FunFoo nog beter te laten inspelen op jullie behoeften. Wil je meebouwen aan onze missie? Laat je emailadres achter en we contacteren je van zodra onze plannen zijn gesmeed! 

Onze service

Contact

Onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in!